Klachten en geschillen

 

Praktijk Angeliet streeft ernaar goede zorg te verlenen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn dan is het belangrijk dit met mij te bespreken. Als ik niet weet dat u ontevreden bent, dan kan ik ook niets veranderen. Heeft u een klacht over een behandeling en komen wij er samen niet uit dan kunt u contact opnemen met het Klachtenportaal van het GAT.

 

Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl

 

 

Behandelovereenkomst

Als natuurgeneeskundig therapeut voldoe ik aan de wet WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Om dit te waarborgen en om een behandeling te kunnen starten dient u eerst een behandelovereenkomst te tekenen.