Behandelingen

NES Health

 

De NES scant door de hand op de scanner te plaatsen. De resultaten worden direct weergegeven op de computer. De scan geeft een analyse van 150 verschillende factoren in het lichaam.

Zo is te zien; de energie van je lichaamsorganen, de meridianen, toxines, elektromagnetische straling, emoties, shocks en trauma’s, gevoeligheden, spijsvertering en intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen en nog veel meer.

 

Tijdens de behandeling analyseren we de resultaten, waarna we een op maat gemaakt behandelplan adviseren.

 

Veel ziektes en problemen worden immers veroorzaakt door vastzittende emoties.

Stress en vermoeidheid zijn vaak het gevolg van een druk en jachtig leven. Hierdoor ontstaan ziektes, energieverlies, lusteloosheid en allerlei andere klachten.

 

NES Health Therapie bestaat uit drie stappen:  

·       Het opsporen van de oorzaak van het probleem met de NES-scan

·       Verwijderen van blokkades met de miHealth

·       Innameprotocol voor eventueel Infoceuticals en/of supplementen

 

 NES Health therapie is geschikt voor kinderen en volwassenen.

 

 

Quantum

 

 

Quantum Veld is puur natuur, net als water en lucht. Het enige verschil is dat water en lucht, als

voor ons herkenbaar medium, alleen voorkomen op aarde, en zich dus in de ons bekende 3e dimensie bevinden. Daardoor kunnen we het zien en voelen. Het Quantum Veld is letterlijk overal en is dus óók een medium dat alle dimensies met elkaar verbindt.

 

Quantum is energie laten stromen. Je afstemmen op gezondheid, positiviteit, liefde, innerlijke rust en stilte in jezelf vinden. Werken met zuivere pure energie, de trilling verhogen en je verbinden met je innerlijke zelf.

 

Stress, verdriet, boosheid, angst en schuldgevoel verlagen onze energie. Door de energie te verhogen worden we lichter, er ontstaat heelheid en eenheid. Pure liefde voor jezelf, verbinden met je ziel.

 

Quantum healing vindt plaats tussen lichaam en geest.

 

Naast de Quantum healing techniek gebruiken wij in de behandeling ook onze kennis van en ervaring met andere vormen van energie werk zoals het werken met Reiki en Reconnectieve healing

 

Bioresonantie en frequentietherapie

 

Als je het universum wilt begrijpen, denk dan aan energie, frequentie en vibratie’, aldus Nicola Tesla. Alles in het universum heeft een trillingsfrequentie, een zogenaamde resonantiefrequentie.

 

De theorie, in gewoon Nederlands, kan begrepen worden aan de hand van de analogie van een operazangeres die een kristallen glas met haar stem kan doen barsten. Het glas trilt van nature op een bepaalde frequentie, en wanneer de zangeres een specifieke noot continu op die specifieke frequentie aanhoudt, dan doet de frequentie het glas breken.

 

Op dezelfde manier heeft elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, enz.) een unieke en specifieke frequentie (het ‘mortaloscillatory rate’). Wanneer deze zelfde frequentie langdurig op het micro-organisme wordt afgestuurd, veroorzaakt dit “structurele stress” en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of sterft. 

Rife-resonatoren genereren resonantiegolven die schadelijke pathogene organismen vernietigen zonder de gastheer schade toe te brengen.

 

De NLS-scanapparaat, werkt met de nieuwste intelligente informatietechnologie op de lichaamseigen frequenties. Aan elk orgaan en elke cel is een magnetische vortex-toestand met bioveld gekoppeld die in het computergeheugen is opgeslagen en op het computerscherm kan worden weergegeven als een grafiek. Deze grafieken vertegenwoordigen de voorwaarden voor informatie-uitwisseling tussen het biologische veld van het orgaan en zijn omgeving.

Alles in het lichaam; organen, ziekteverwekkers, ontstekingen, ziektes en gedachten hebben hun eigen frequentiekarakteristiek. Met de NLS kunnen de oorzaken van uw probleem in kaart worden gebracht en stoorvelden, die ziektes kunnen veroorzaken, op verschillende wijze worden behandeld zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

In de praktijk wordt gebruik gemaakt van een Rife machine (spooky2) en de NLS-bioresonantie systeem.